Annorlunda pyttipanna med quinoa
Här kommer då receptet från igår. Dock utan fingertoppar ;)
Recept:
4 portioner
4 port quinoa
3 kryddiga korvar t.ex. chorizo
250 g broccoli
1 paprika
1 gul lök
1 förp fetaost (200g)
1 tsk chilipulver
½ tsk salt
Koka quinoan enligt förpackningens anvisningar. Skär korven, lök och paprika i tjocka strimlor. Dela broccolin till små buketter. Fräs korven och grönsakerna i lite olja i en stekpanna med höga kanter. Krydda med chili och salt. Rör ner den kokta quinoan. Tärna fetaosten och strö över innan servering.
Servera gärna med en kall sås. Jag rörde ihop 3 dl gräddfil med en påse Garlic & Herbs kryddmix från Santa Maria.
Då sambon tror att man inte kan äta fetaost serverar jag den vid sidan av.
Recept:
4 portioner
4 port quinoa
3 kryddiga korvar t.ex. chorizo
250 g broccoli
1 paprika
1 gul lök
1 förp fetaost (200g)
1 tsk chilipulver
½ tsk salt
Koka quinoan enligt förpackningens anvisningar. Skär korven, lök och paprika i tjocka strimlor. Dela broccolin till små buketter. Fräs korven och grönsakerna i lite olja i en stekpanna med höga kanter. Krydda med chili och salt. Rör ner den kokta quinoan. Tärna fetaosten och strö över innan servering.
Servera gärna med en kall sås. Jag rörde ihop 3 dl gräddfil med en påse Garlic & Herbs kryddmix från Santa Maria.
Då sambon tror att man inte kan äta fetaost serverar jag den vid sidan av.
Kommentarer
Trackback