Vegetarisk pastasås med fetaost och oliver
En jättegod pastasås som går utmärkt att laga till en stor sats av och frysa in. Fungerar väldigt bra i matlådan.
Recept:
ca 4 portioner
1 liten zucchini
½ aubergine
1 paprika
2 morötter
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
500 g krossade tomater
200 g fetaost
oliver
salt
svartpeppar
Skala de grönsaker som behöver skalas. Skär grönsakerna i grova bitar. Hacka lök och vitlök. Fräs grönsaker och lök i olivoljan. Häll över de krossade tomaterna och koka tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt oliver och smaka av med salt och peppar. Strö över smulad fetaost vid servering.
Recept:
ca 4 portioner
1 liten zucchini
½ aubergine
1 paprika
2 morötter
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
500 g krossade tomater
200 g fetaost
oliver
salt
svartpeppar
Skala de grönsaker som behöver skalas. Skär grönsakerna i grova bitar. Hacka lök och vitlök. Fräs grönsaker och lök i olivoljan. Häll över de krossade tomaterna och koka tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt oliver och smaka av med salt och peppar. Strö över smulad fetaost vid servering.
Kommentarer
Trackback